Ciència ciutadana

L’ajuntament de Barcelona desenvolupa aquest projecte, que busca la participació ciutadana en la recerca científica mitjançant experiments col·lectius. Dades obertes, codi lliure, ciutadania implicada i científics amb ganes de servir a les necessitats col·lectives.
Aquests són els ingredients bàsics per al desenvolupament de les anomenades ciències ciutadanes, la nova manera de fer recerca, induïda per l’esclat de la tecnologia i les xarxes socials. La facilitat per comunicar-se, mitjançant dispositius o telemàticament, ha dut científics i ciutadans a generar i compartir resultats i inquietuds.

PROPERA SESSIÓ:

Flora urbana i al·lèrgies, cooperes?

Dissabte 26 de maig, d’11.00 a 12.30.

Sessió familiar, per fer-la juntament amb els nostres infants (entre 3 i 7 anys, de forma orientativa).

Saps què és una flor? I per a què serveix el pol·len? Coneixes  algú que pateixi d’al·lèrgia? Saps què és i que es pot fer per que t’afecti menys?

El Punt d’Informació Aerobiològica us proposem una activitat al voltant de les plantes i les al·lèrgies. Aprendràs a reconèixer les plantes que causen al·lèrgia i en quin moment poden ocasionar problemes. Participa buscant aquestes plantes pel voltant del centre cívic i afegeix la informació a la App Planttes.

Requisits: la sortida pel voltant del centre cívic es farà en grups. Al menys una persona de cada grup ha de tenir l’App Planttes descarregada (Disponible per a mòbils i Tablets Andriod).

INSCRIPCIONS